SOCIETATEA DE AVOCATI - IACOB si OLTEANU

Infiintata in anul 2008, societatea de avocati IACOB si OLTEANU si-a propus sa devina una dintre cele mai cunoscute societati de avocatura specializata in probleme de drept al asigurarilor.

Societatea noastra asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica cu precadere in domeniul dreptului comercial, financiar-bancar, dreptului societar, dreptului muncii si dreptului civil, recuperarea creantelor, avand, in portofoliul sau de clienti, importante societati de asigurari si de intermediere in asigurari.

Constituita la inceput din doi avocati si intregita ulterior intr-o echipa de 5 avocati asociati, societatea IACOB si OLTEANU a reusit sa se remarce printr-o activitate sustinuta in domeniul dreptului asigurarilor dar si in celelalte domenii ale dreptului, datorita determinarii si profesionalismului avocatilor care o constituie.

In cei doi de activitate, societatea de avocati IACOB si OLTEANU a asigurat reprezentarea in fata instantelor judecatoresti/arbitrale (din toata tara) in peste 3.000 dosare procesuale.
O parte din activitatea de consultanta juridica precum si din cea de reprezentare a fost asigurata pentru o importanta societatea de asigurari din Romania.

Clientii fideli beneficiaza de reducerea onorariilor cu 20%.

Nivelul actual al onorariilor practicate de catre societatea de avocati IACOB si OLTEANU este stabilit tinand seama de situatia economico – sociala actuala, astfel incat sa asigure un raport optim intre pretul platit si rezultatele obtinute.

Parteneri

Calitatea si eficienta dovedita a serviciilor noastre este asigurata si de conlucrarea cu specialisti si experti consacrati (experti contabili, experti tehnici auto, experti topo, constructii civile si industriale), birouri executori judecatoresti, precum si cu alte cabinete de avocati/societati civile de avocati din Romania, cu experienta semnificativa in toate domeniile dreptului.

Oferta noastra de servicii cuprinde:


Asistenta si consultanta juridica de specialitate in legatura cu activitatile curente/specifice desfasurate de clientii persoane juridice;
Consiliere/consultanta specializata, acordata persoanelor juridice si/sau fizice pentru situatii care reclama interventia si suportul unei expertize juridice de inalta tinuta profesionala;
Reprezentarea juridica a persoanelor juridice si/sau fizice in fata instantelor de judecata/arbitrale, a oricarei institutii publice si/sau private, cat si a oricarei alte persoane juridice si/sau fizice.

Calitatea serviciilor


Calitatea serviciilor noastre, modul de lucru, eficienta si rezultatele furnizate ne-au relevat faptul ca onorariile practicate de societatea noastra sunt privite de clienti ca fiind o investitie profitabila si justificata atat in siguranta si profitul afacerilor pe care le desfasoara clientii persoane juridice, cat si in rezolvarea problemelor/litigiilor cu care se confrunta clientii persoane fizice.

Photo 1