Societatea Civila de Avocati
"IACOB si OLTEANU"

Membrii Societatii IACOB si OLTEANU

De cele mai multe ori, cautarea unei societati de avocati este privita, de cel caruia "ii trebuie un avocat", ca o adevarata aventura in necunoscut, o adevarata "intrare in groapa cu lei".

Adresati-va cu incredere societatii de avocati "IACOB si OLTEANU" si veti fi surprinsi sa descoperiti, in locul unor figuri grave si incruntate, cu o oarecare aroganta in priviri si gesturi, o echipa de avocati carora experienta profesionala, dobandita prin reprezentarea clientilor in peste 5.500 de litigii, nu le-a erodat entuziasmul, bucuria dialogului, zambetul si deschiderea spre noi provocari.

Infiintata in anul 2008, societatea de avocati "IACOB si OLTEANU" si-a propus sa devina una dintre cele mai cunoscute societati de avocatura specializata in probleme de drept al asigurarilor.

Societatea noastra asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica cu precadere in domeniul dreptului comercial, financiar-bancar, dreptului societar, dreptului muncii si dreptului civil, recuperarea creantelor, avand, in portofoliul sau de clienti, importante societati de asigurari si de intermediere in asigurari.

Societatea de avocati "IACOB si OLTEANU" este constituita dintr-o echipa de 5 avocati asociati care, prin activitatea profesionala desfasurata, s-au facut remarcati in domeniul dreptului asigurarilor dar si in alte domenii ale dreptului.