Societatea civila de avocati

Onorarii


Calitatea serviciilor noastre, modul de lucru, eficienta si rezultatele furnizate ne-au relevat faptul ca onorariile practicate de societatea noastra sunt privite de clienti ca fiind o investitie profitabila si justificata atat in siguranta si profitul afacerilor pe care le desfasoara clientii persoane juridice, cat si in rezolvarea problemelor/litigiilor cu care se confrunta clientii persoane fizice.

Nivelul actual al onorariilor practicate de catre societatea de avocati "IACOB si OLTEANU" este stabilit tinand seama de situatia economico-sociala actuala, astfel incat sa asigure un raport optim intre pretul platit si rezultatele obtinute.

Structura pachetelor de servicii specializate pe care le asigura societatea noastra este urmatoarea:

Contracte tip abonament - destinate clientilor persoane juridice (in care valoarea onorariului este determinata de volumul de lucrari de consultanta in toate activitatile specifice: asigurari, dreptul muncii, in tranzactii si contracte, opinii juridice, asistenta juridica si reprezentare in instanta).

In cadrul acestui tip de contract se pot desfasura si urmatoarele activitati: punerea in executare a titlurilor executorii, desfasurarea procedurilor de regres administrativ si urmarirea incasarii creantelor. Valoarea onorariilor va fi negociata.

Activitatea de consultanta si asistenta juridica poate fi asigurata si pe cazuri punctuale, percepandu-se onorarii orare. Si nivelul acestor onorarii se negociaza.

Contracte de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti/arbitrale, in dosarele in care clientul (persoana juridica si/sau fizica) este parte (indiferent de calitate: reclamant, parat, chemat in garantie etc).

Aceasta categorie cuprinde si dosarele penale (latura civila) in care clientul are calitate de asigurator/parte civila.

Onorariile pot fi stabilite pe faze procesuale sau un singur onorariu pe toate fazele procesuale. Valoarea onorariului se va negocia.

In cazul dosarelor in care pretentiile exced o anumita valoare, onorariului va fi negociat in functie de complexitatea cauzei, dar si tinand seama de interesul financiar al clientului. Pentru aceste dosare se pot negocia si onorarii combinate in sensul in care se poate percepe si un onorariu de succes.

Mentionam ca in toate cazurile, taxele juridicare de timbru si timbru judiciar, onorarii de expert precum si alte taxe legale se vor suporta de client, acestea urmand a fi recuperate (in cazul in care clientul castiga cauza dedusa judecatii).

Pentru a consulta oferta completa de pachete de servicii de specialitate va rugam sa va adresati cu o solicitare de prezentare pe adresa office@iacobsiolteanu.ro

Contact


Societatea de Avocati "IACOB si OLTEANU"

Adresa: Bucuresti, Aleea Cauzasi nr. 47, etaj 3, apartament 5, sector 3

CIF: RO 24449253

Telefon: 021-314.17.88

Fax: 021-314.17.68

E-mail: office@iacobsiolteanu.ro


Legislatie


Constitutia Romaniei

Codul de procedura civila al Romaniei

Noul cod civil al Romaniei


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.     |     Web design