Societatea civila de avocati

Profilul Societatii "IACOB si OLTEANU"


Societatea noastra asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica cu precadere in domeniul dreptului comercial, financiar-bancar, dreptului societar, dreptului muncii si dreptului civil, recuperarea creantelor, in portofoliul clientilor nostri regasindu-se importante societati de asigurare si de intermediere in asigurari.

Dispunem de o relevanta experienta in analiza si instrumentarea cazurilor de fraude interne, a problemelor juridice reclamate de instrumentarea/plata dosarelor de daune.

Asiguram consultanta/reprezentare referitoare la cadrul legal/procedura legala privind externalizarile de servicii si activitati conexe.

Avand in vedere experienta acumulata pina in prezent, acordam consultanta juridica de specialitate in tratarea relatiilor angajatorilor cu sindicatele precum si in toate problemele legate de negocierea/incheierea contractelor colective de munca.

Totodata, asiguram consultanta juridica si de specialitate necesara compartimentelor de metodologie si elaborare produse de asigurare, existand posibilitatea de a valorifica pe aceasta cale rezultate concrete ale practicii judiciare in domeniul asigurarilor/reasigurarilor.

Societatea asigura reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti/arbitrale din toata tara.

In mare parte, dezideratul de a ne numara printre societatile de avocati specializate in asigurari a fost atins datorita rezultatelor pozitive obtinute pentru numerosii clienti, persoane fizice si/sau juridice care au apelat la serviciile noastre pentru o mai rapida incasare a indemnizatiilor de asigurare de la societatile de asigurari.

In cadrul colaborarii cu clientii nostri, vom dezvolta impreuna cu acestia tactica si strategia adecvata rezolvarii fiecarei probleme, oferind argumentele pro si contra initierii oricarui demers juridic.

Contact


Societatea de Avocati "IACOB si OLTEANU"

Adresa: Bucuresti, Aleea Cauzasi nr. 47, etaj 3, apartament 5, sector 3

CIF: RO 24449253

Telefon: 021-314.17.88

Fax: 021-314.17.68

E-mail: office@iacobsiolteanu.ro


Legislatie


Constitutia Romaniei

Codul de procedura civila al Romaniei

Noul cod civil al Romaniei


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.     |     Web design